Web design is the process of planning and creating a website.

"Wikipedia"

Web design - Site HTML

Ca sa ai un website de succes e nevoie de mai mult decat un design si un layout extraordinar, cu toate ca, in general prima impresie conteaza, mai ales efectul vizual. Noi va putem oferi echilibrul perfect intre succesul vizual si functionalitatea site-ului, pe langa experienta inedita traita de vizitatorul site-ului, convingandu-l sa se transforme din simplu vizitator in client fidel.

Un website cu un design atragator, dar si bine gandit, poate fi asul din maneca pentru compania dumneavoastra, fiind practic imaginea firmei si reprezentand mesajul transmis catre potentialii clienti, referitor la serviciile sau produsele care le oferiti. Dezvoltati-va si promovati-va afacerea prin crearea unei imagini si al unui brand propriu in lumea virtuala, aflata in continua expansiune si dezvoltare.

Propunem un “pachet virtual complet”, care contine un “kit de supravietuire online”: design inedit al site-ului + continut administrabil + gazduire web + domeniu + consultanta + promovare (optional) + suport (pentru ajutor in administrare).

In continuare va prezentam cateva pachete de servicii webdesign, urmand ca dumneavoastra sa il alegeti pe cel potrivit sau sa ne contactati pentru a va ajuta noi sa il alegeti.

Pachet STARTER

pachet starter Acest pachet include: design personalizat, pagini web HTML, formular de contact PHP, gazduire 1 an de zile, optimizare SEO, inscriere in 300 de directoare web romanesti si straine, inscriere in principalele retele sociale (la cerere), promovare online 1 saptamana.

Preturi incepand de la 100 EUR.

Acest pachet se preteaza firmelor mici si mijlocii, precum si persoanelor fizice, care doresc sa isi prezinte online oferta de servicii si/sau produse, cu un minim efort financiar si logistic.

Pachet BUSINESS

pachet business Acest pachet include: design personalizat, pagini web PHP dinamice, formular de contact PHP, baze de date, panou de administrare, banner-e si animatii flash, slideshow-uri cu galerii foto, gazduire 1 an de zile, optimizare SEO, inscriere in 300 de directoare web romanesti si straine, inscriere in principalele retele sociale (la cerere), promovare online 2 saptamani.

Preturi incepand de la 500 EUR.

Acest pachet se preteaza firmelor mijlocii si mari, precum si persoanelor publice (vedete, artisti, politicieni, etc), care doresc sa isi prezinte online oferta de servicii si/sau produse, activitatea sau proiectele viitoare, cu un minim efort financiar si logistic.

Pachet CUSTOM

pachet custom Acest pachet include: design personalizat, pagini web PHP dinamice, formular de contact PHP, baze de date, panou de administrare, banner-e si animatii flash, slideshow-uri cu galerii foto, gazduire 1 an de zile, consultanta si optimizare SEO, inscriere in 300 de directoare web romanesti si straine, inscriere in principalele retele sociale (la cerere), consultanta si promovare online la cerere, instalare si testare gratuita.

Preturile se discuta in urma analizei proiectului.

Acest pachet se preteaza firmelor mari sau celor care doresc ceva diferit fata de pachetele oferite mai sus.

Noutati