Google AdWords is Google's main advertising product and main source of revenue.

"Wikipedia"

Campanii Google Adwords - Promotie pentru clientii noi Google Adwords

Linkurile sponsorizate - anunturile Google Adwords, sunt promovate de catre Google ca o forma revolutionara de promovare si publicitate online, cu rezultate imediate si precis cuantificabile. Acest mix de caracteristici contribuie din plin la optimizarea campaniilor si a costurilor, pentru a ajunge cat mai rapid si mai precis la categoria de clienti vizata. In acelasi timp, Google Adwords e si un instrument pentru cercetarea pietei si identificarea rapida a segmentelor sau niselor de piata potrivite serviciilor/produselor promovate.

Google Adwords

google adwords Pentru clientii nostri care doresc demararea unei campanii de publicitate Google Adwords avem vesti bune:
Primesti cadou un voucher in valoare de 200 RON, care iti va credita contul Adwords cu suma respectiva dupa cheltuirea a minimum 50 RON din bugetul propriu. Promotia se desfasoara pana la data de 31 Decembrie 2013. Mai pe scurt, lucrurile stau asa: iti faci un cont Google Adwords, initiezi o campanie, cheltui minim 50 RON si mai primesti cadou 200 RON. Vei beneficia de reclama Adwords de 250 RON, insa vei plati doar 50 RON. Creditul obtinut prin activarea voucherelor se poate folosi si dupa data de 31 Decembrie 2013, cu conditia ca voucherul sa fi fost activat inainte de data limita a promotiei, 31 Decembrie 2013.

Conditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:

Noutati