Graphic design is a creative process, most often involving a client and a designer.

"Wikipedia"

Design grafic/conceptie grafica

Termenul de "design" a aparut in 1851, in legatura cu complicatele realitati ale diferitelor ramuri din productia industriala. Este definit ca o conceptie si o metoda de creatie ce urmareste sa asigure fiecarui produs un inalt randament functional, insotit de un aspect placut si ergonomic. In toate epocile de dezvoltare a umanitatii a existat o corelare intre posibilitatile materiale, nivelul de dezvoltare tehnologic, relatiile economice interne și internationale, orizontul spiritual exprimat prin gustul artistic si capacitatea proprie de creatie. Mai mult chiar, tehnologul și artistul se confundau la inceput intr-o singura persoana.

Istoria designului este o ramura moderna a istoriei artei care trateaza inceputurile si evolutia designului in secolul al XX-lea, in special in arhitectura, mobilier, decoratiuni interioare, imbracaminte, arte grafice.

Designul grafic, ca orice activitate ce implica procese de creatie, presupune subiectivitate, varietate, originalitate si personalitate. Acelasi produs sau serviciu poate fi prezentat in mai multe moduri, fiecare fiind eficient in cadrul publicului tinta caruia ii este adresat.

Servicii design grafic/conceptie grafica: